top of page
DSC04320.jpg

Ik ben Marleen Vrancken- Dols. Wat leuk dat je op mijn site terecht bent gekomen en voordat je je door mij laat coachen of je administratie uit handen geeft , wil ik ook graag meer over mijzelf vertellen.


Ik ben een echt familiemens, ben getrouwd en heb een zoon, een dochter en twee kleinzonen, ik houd van gezellige uurtjes met mijn gezin, familie en vrienden. Ben graag creatief bezig of ga met de hond wandelen, liefst in de natuur. Ook de oppasuurtjes van mijn kleinkinderen zijn favoriet.

Hi, ik ben Marleen

Bedrijfseconomie studeren, dat was mijn droom. Dat veranderde toen ik in 1978 in de zaak ging werken van mijn vader en oom, die mijn opa in 1918 was gestart; Aannemers,- en timmerbedrijf Dols BV. 


In 1989 was ik directeur en aandeelhouder en nam ik het bedrijf over samen met mijn neef. In een familiebedrijf is goede service en goede kwaliteit van groot belang. Ik heb dan ook geleerd om kwaliteit altijd te waarborgen en hoog in het vaandel te stellen. Persoonlijk contact met klanten vind ik heel belangrijk. Klanten moeten zich welkom voelen en geen drempel ervaren om naar mijn kantoor te komen.


Dat ik geen bedrijfseconomie ben gaan studeren, daar heb ik geen spijt van. Het ondernemerschap bevalt ontzettend goed en met diverse cursussen en verkorte opleidingen ben ik er ook gekomen. In 2009 moesten we stoppen met het Aannemers, - en Timmerbedrijf  vanwege de komst van de buitenring. Ik besloot om het ondernemerschap door te zetten en te starten met  Aquita administratie en advies. ( het huidige Marleen Vrancken bedrijf, - en belastingadvies ) 


Als administratiekantoor kan ik mijn passie voor cijfers en getallen kwijt. Wat ik nu nog leuker vind is dat ik met meer dan 30 jaar aan ondernemerservaring, advies mag geven aan ondernemers en ze mag coachen in een vaak spannende en uitdagende weg. 


Heb jij een ondernemersvraag, ben je op zoek naar een sparringpartner of gewoon een luisterend oor? Ik sta graag voor jou klaar.

Marleen Vrancken

bottom of page